Om u zo goed mogelijk van dienst te laten zijn maakt deze website gebruik van cookies Cookie verklaring Privacy verklaring

Suppo-Combi

Het Suppo-Combi apparaat is gemaakt van geanodiseerd aluminium en roestvrij staal en heeft een garantie van 5 jaar bij juist gebruik. De mesjes die de zetpilhouder doorsnijden vallen niet onder deze garantie periode.
 
Het apparaat gebruikt de etiketten van serie 6 met rolbreedte 27,5 mm. Er zitten 12 kleine etiketten in een zetpil etiket.
 
Etiketteren en perforeren in één stap
 
Pharmalabel heeft de zetpil etiketten ontwikkeld in combinatie met het Suppo-Combi apparaat om de zetpilhouder op een juiste manier te voorzien van een identificatie , af te sluiten en te perforeren. Hierdoor behoeft de verpleging of de apotheek medewerker(ster) geen schaar te gebruiken om een zetpil van de zetpilhouder te verwijderen en blijft het etiket op de zetpilhouder intact.
 
De etiketten kunnen door een thermotransfer printer worden ingedrukt.
 
Zetpilhouders worden gevuld met een wasachtige substantie met het medicijn erin. Zodra deze zetpil houder wordt gevuld, is het niet mogelijk de bovenzijde van de zetpilhouder te beplakken met een etiket vanwege de wasachtige substantie. Pharmalabel heeft dit etiket ontwikkeld als service voor de ziekenhuisapotheek en juist door dit speciale etiket kan nu de zetpilhouder wel geëtiketteerd worden.
 
De belijming van het etiket komt niet in aanraking met het medicijn.
 
Terug Meer weten?