Om u zo goed mogelijk van dienst te laten zijn maakt deze website gebruik van cookies Cookie verklaring Privacy verklaring

Flaglabel

De farmaceutische industrie kan geneesmiddelen, welke worden verpakt in ampullen, vials, flessen of injectiespuiten, etiketteren met "flaglabels". 
Flaglabels zijn zelfklevende etiketten waar men gemakkelijk een zelfklevend gedeelte vanaf kan halen. Dit gedeelte, de zogenaamde "flag", kan men dan weer plakken op een patiëntenkaart of een injectiespuit. De etiketten kunnen met één of meerdere flags geleverd worden. Medicijnen zijn zo beter herkenbaar en daarom is het gebruik van een medicijn met een flaglabel veiliger voor de patiënt.
 
"FLAGLABEL, EEN INNOVATIEVE ONTWIKKELING VAN PHARMALABEL"
 
Pharmalabel levert flaglabels van papier of van kunststof en in vele uitvoeringen:
  • Flaglabel met scheurstrook
  • Flaglabel overlappend
Terug Meer weten?
Overlappend Overlappend Overlappend
Scheurstrip Scheurstrip Scheurstrip
Syringe Syringe Syringe

Specificaties

  • Flaglabel met scheurstrook

    Dit is een speciaal etiket dat op een fles, vial, ampul of injectiespuit geplakt kan worden. Uit dit etiket kunnen één of meerdere kleine etiketjes gehaald worden om bijvoorbeeld in een patiënten register of dieren paspoort te plakken. Dit etiket is een innovatief gepatenteerd etiket van Pharmalabel en is vooral goed verwerkbaar voor verpleegsters met operatie handschoenen aan. Pharmalabel was het eerste bedrijf in de wereld die de flaglabel op rol ontwikkeld heeft.

  • Flaglabel overlappend

    Dit is een speciaal etiket dat op een fles, vial, ampul of injectiespuit geplakt kan worden. Van dit etiket kunnen één of meerdere kleine etiketjes gehaald worden om bijvoorbeeld in een patiënten register of dieren paspoort te plakken. De lengte van het label is afhankelijk van de diameter van het product waarop de flaglabel geplakt gaat worden. De flags vallen precies op het siliconen vlakje dat op de andere kant van het label is gedrukt. De flags behoeven niet op de uiteinden van een label geplaatst te zijn maar kunnen ook halverwege het label gepositioneerd zijn.